Technical Awareness Training

In onze technical awareness opleidingen leert u niet alleen hoe hackers te werk gaan, maar ook hoe u zich kunt verdedigen door te denken als een hacker!

Na het volgen van deze trainingen bent u in staat om uw eigen infrastructuur te evalueren op mogelijke beveiligingslekken (= security audit), en hebt u een gedegen kennis om netwerk, web applicaties, en zelfs uw eindgebruikers, beter te beveiligen tegen allerhande dreigingen. Tevens staan we stil bij de gevaren van ransomware, en leggen we uit hoe u als netwerkbeheerder kunt voorkomen dat dergelijke malware uw omgeving binnenglipt.

Bovendien geven onze trainingen u de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de NIS2-richtlijn te kunnen hanteren binnen uw bedrijf.

De volgende thema's staan centraal: cybersecurity, audit, penetratietesten, hacking, malware, defensieve maatregelen, security best practices, etc.

    

Alle hands-on labs kunnen worden uitgevoerd op een 'bewust onveilig' opgezet netwerk. Door een jarenlange ervaring in security audit en penetration testing hebben wij de meest voorkomende pijnpunten bij bedrijven kunnen overbrengen naar een op-en-top realistische test-omgeving! Voor cursisten die de opleidingen online wensen bij te wonen is deze omgeving eenvoudig te bereiken over een beveiligde VPN-verbinding.

De kneepjes van het vak leert u door het te doen. In deze unieke opleidingen gaat u zelf aan de slag als ethical hacker!

Training: Ethical Hacking BOOTCAMP

Voor wie? Systeembeheerder, netwerkbeheerder, IT manager, IT support medewerker.
On-site training? Eerstvolgende sessie op 19/20/21 juni, dit in Menen (MME HQ).
Online training? Eerstvolgende sessie op 19/20/21 juni, dit via onze MME CyberClass.
Certificatie? Ja, ons certificaat kan worden opgenomen in uw GDPR- en NIS2-dossiers.
Prijs? Voor de 3 dagen betaalt u slechts 1450 EUR (= early bird prijs).

Training: Cyber Security BOOTCAMP

Voor wie? Elke IT medewerker, IT manager, data protection officer.
On-site training? Eerstvolgende sessie op woensdag 19 juni, dit in Menen (MME HQ).
Online training? Eerstvolgende sessie op woensdag 19 juni, dit via onze MME CyberClass.
Certificatie? Ja, ons certificaat kan worden opgenomen in uw GDPR- en NIS2-dossiers.
Prijs? Voor deze training betaalt u slechts 750 EUR.